Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στον αέρα της εκπομπής του MEGA, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Live News, όταν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε να παρέμβει, αναφορικά με κάποιες ανακρίβειες που, σύμφωνα με την ίδια, ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής.
Η κ. Ελένη Λεγάτου εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική, αφού επιτέθηκε και στον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο, όσο και στον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, αλλά και τη δημοσιογράφο της εκπομπής Live News, Ελένη Ασημακοπούλου.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον Νίκο Ευαγγελάτο είπε «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα».
Στη συνέχεια, το λόγο ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο η κ. Λεγάτου απάντησε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».
Τέλος απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και τη ανώνυμη καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή.
Δείτε επίσης: Νομική ΕΚΠΑ: Καταγγελία εις βάρος καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση φοιτητών
- Στα νέα της Δευτέρας: Οι τουρκικές προκλήσεις και το 1973
- Χαλκίδα: Κολλημένη η παλιά γέφυρα στον πορθμό του Ευρίπου προκαλεί κυκλοφοριακό χάος
- Χιλή: Τέσσερις εργάτες νεκροί από την κατάρρευση στο ορυχείο χαλκού – Ένας ακόμη αγνοούμενος
- Φρίντριχ Μερτς: Η Χαμάς βασανίζει τους ομήρους και χρησιμοποιεί τον πληθυσμό ως ανθρώπινη ασπίδα
- Σύγκρουση ΗΠΑ και Ινδίας για την Ουκρανία: Κατηγορίες κατά της Νέας Δελχί για στήριξη της Ρωσίας