Το F-16 παρουσίασε πρόβλημα κατά την προσγείωσή του
Επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακκελαροπούλου λόγω της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους F-16 με την Πρόεδρο να θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως έγινε.
Η ίδια μάλιστα εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι ο πιλότος κατάφερε να σωθεί χωρίς καν να τραυματιστεί.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και κάηκε τελείως αφού ο κινητήρας πήρε φωτιά την ώρα που ήταν σε φάση προσγείωσης.
Ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να σωθεί ο πιλότος ήταν με το εκτινασσόμενο κάθισμα κι έτσι βγήκε σώος από το αεροπλάνο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Για παν ενδεχόμενο πάντως πήγε πρώτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στη συνέχεια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Δείτε επίσης: Τροχαίο στον Δομοκό: «Κοιτούσα τη θέα και ξαφνικά ακούω τη μητέρα μου και την αδερφή μου να ουρλιάζουν» είπε ο 17χρονος (vids)
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
