Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, καθώς 92 υγειονομικοί που εργάζονται στον Ευαγγελισμό, έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, όπως ανέφερε ο Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, διοικητής του νοσοκομείου στην Καθημερινή.
Οι εν λόγω 92 υγειονομικοί έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ τονίζεται πως κόλλησαν εκτός του νοσοκομείου.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον διοικητή του Ευαγγελισμού υπάρχει μεγάλη θετικοποίηση και μεταξύ των ασθενών.
Με άλλα λόγια, ασθενείς που ενώ εισάγονται ως αρνητικοί με PCR τεστ, κατά την παρουσία τους στον «Ευαγγελισμό» ένα μεγάλο ποσοστό κολλάει κορωνοϊό.
Παράλληλα με απόφαση της διοίκησης απαγορεύτηκαν τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο, όπως επίσης και η είσοδος στους ιατρικούς επισκέπτες.
Τέλος, όπως ανέφερε ο κ. Γρηγορόπουλος, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα συμβεί εάν το ποσοστό των υγειονομικών που νοσούν αυξηθεί, όπως στην περίπτωση της Βρετανίας.
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr
Δείτε επίσης: Νέα μέτρα στο τραπέζι: Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου – Τι συζητιέται
- Αναμένονται επιπτώσεις από Σαχαριανή σκόνη – Δυτική και νότια Ελλάδα στο επίκεντρο
- Συναγερμός για πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον δήμο Δέλτα
- Εθνική κορασίδων: Στην Κροατία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης
- Ανακαλύψτε το μυστικό διαμέρισμα του Γκαουντί στην Casa Batlló που ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό
- Αργεντινή: 25 φάουλ στον τελικό του 2026, κοντά στο ρεκόρ του 1987
![]()
