Η 19χρονη δρούσε μαζί με τον 28χρονο φίλο της
Άλλο ένα αποτρόπαιο συμβάν με θύμα ανήλικη έγινε γνωστό αυτήν τη φορά στα Φιλιατρά. Μια 19χρονη μαζί με τον 28χρονο φίλο της εξέδιδαν την 14χρονη αδερφή της 19χρονης, η οποία μάλιστα έδινε στην αδερφή της ναρκωτικά πριν αυτή συναντήσει τα ραντεβού της.
Το συγκεκριμένο περιστατικό γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα των κοριτσιών με τους αστυνομικούς να ακούν έκπληκτοι τα όσα διαδραματίζονταν.
Πότε άρχισαν όλα
Ο εφιάλτης της 14χρονης άρχισε μια βδομάδα πριν γίνει η καταγγελία από τον πατέρα της, ο οποίος με το που το έμαθε πήγε στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να χάσει ιδιαίτερο χρόνο και κατήγγειλε την μεγάλη του κόρη.
Από τότε, άρχισε έρευνα ενώ η προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το Α.Τ. Καλαμάτας. Η 14χρονη εξετάστηκε το παιδί από παιδοψυχολόγο όπου επιβεβαίωσε τα όσα έχουν συμβεί. Απομένει το ιατρικό πόρισμα.
Οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Παρασκευή.
Δείτε επίσης: Ρέθυμνο: 20χρονος κατηγορείται για βιασμό 13χρονης – Την εκβίαζε με δημοσιοποίηση φωτογραφιών της
- Ο Γκιγιέρμο Οτσόα κρεμάει τα γάντια του μετά από 22 χρόνια καριέρας
- Σημαντική συνεργασία ΣΑΕΚ ΑΚΜΗ και Ένωσης Ξενοδόχων για την τουριστική εκπαίδευση
- Σοβαρές καταγγελίες Σαλμά: Ο Άδωνις Γεωργιάδης οφείλει άμεσες απαντήσεις
- Ανεξάρτητος βουλευτής ο Σωκράτης Φάμελλος μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Κύπρος 52 χρόνια μετά. Από τη μνήμη στην ευθύνη
![]()
