Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των γονέων
Με μια σοκαριστική υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκων, ήρθε αντιμέτωπη η Αστυνομία στην περιοχή του Ασπροπύργου. Πριν από δύο μέρες , ένα άτομο αλβανικής καταγωγής κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ ότι υπάρχει ένα μωρό περίπου ενός έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο σε δρόμο του Ασπροπύργου. Φτάνοντας στο σημείο, οι αναζήτησαν τους γονείς του παιδιού, καθώς δεν είχαν περαιτέρω πληροφορίες.
Όταν πλησίασαν ένα από τα σπίτια της περιοχής άκουσαν κλάματα μέσα από ένα αυτοκίνητο. Έπειτα διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι σε μία από τις θέσεις του αμαξιού βρισκόταν εγκαταλελειμμένο άλλο ένα βρέφος. Στη συνέχεια, άκουσαν και άλλα κλάματα και εντόπισαν άλλα τρία παιδιά κλειδωμένα στο πορτ μπαγκαζ.
Αμέσως μετά, κατάφεραν να εντοπίσουν μία 13χρονη, η οποία δήλωσε πως οι εγκληματίες γονείς, δύο μητέρες ηλικίας περίπου 25 και 27 ετών, της τα είχαν παραδώσει για να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για τα κακουργήματα της παραμέλησης και εγκατάλειψης ανηλίκων.
Δείτε επίσης: Στη μέση του δρόμου ξεκίνησε μια νέα ζωή στην Πάτρα – Η εγκυμονούσα δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο
- Ανακαλύψτε την έκθεση «Του Αιθέρα και της Θάλασσας» της Βένιας Δημητρακοπούλου στην Ύδρα
- Πυρκαγιά σε αύλειο χώρο ανακύκλωσης στη Χαλκιδική
- Δυναμικές εξελίξεις: Ο Τραμπ προτείνει Ινφαντίνο για γενικό γραμματέα του ΟΗΕ
- Συναυλία στη Μύκονο: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στηρίζει τη Ρία Ελληνίδου
- Ανακαλύψτε τη δεκαετία του ’80 με το νέο τεύχος Ιστορίες αυτό το Σάββατο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
