Ένα 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, το οποίο νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»
Ο 14χρονος διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων.
Ο 14χρονος δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.
Ο πατέρας του 14χρονου μίλησε στην εκπομπή Live News του ΜΕGA: «Είχε τέσσερις ημέρες πυρετό και την Τρίτη άρχισε να επιδεινώνεται η κατάσταση, έχω οξυγόνο στο σπίτι, νεφελοποιητές και τα πάντα, εισπνεόμενες μάσκες, είχαμε χρόνια ολόκληρα αυτή την ιστορία, έπεσε το οξυγόνο»
«Η οικογένεια νοσούσε από κορωνοϊό εδώ και μία εβδομάδα το παιδάκι αυτό ήταν ένα παιδάκι με προβλήματα, ΑΜΕΑ εδώ και πολλά χρόνια. Η οικογένεια ήταν ανεμβολίαστη. Πατέρας, μητέρα, το παιδί και άλλο ένα παιδάκι. Γενικά υπήρχε έτσι ένα ψιλοάγχος, κατά κάποιο τρόπο φόβος, δεν ήταν δηλαδή στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, καμία σχέση» τόνισε φίλος της οικογένειας.
Δείτε επίσης: Καθηγητής Δημόπουλος: «Είναι μύθος ότι η Όμικρον είναι γρίπη»
- Η θριαμβευτική πορεία του Σεθ Ρόγκεν στα βραβεία Έμμυ με την κωμική σειρά ‘The Studio’
- Νοβάρτις: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες για ψευδείς καταγγελίες και καταθέσεις
- Αλ. Χαρίτσης: Απαραίτητη η εγγύηση ασφάλειας της ελληνικής αποστολής στη Γάζα απέναντι στον αυταρχισμό του Ισραήλ
- Ισότιμη χρηματοδότηση για τα ελληνικά σύνορα και τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης ζητά ο Γιώργος Αυτιάς από την Κομισιόν
- Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου μιλά ξανά για δολοφονία – «Άνομα χέρια του στέρησαν τη ζωή»