Ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε ότι πηγαίνει καλά το πρόγραμμα των κατ’ οίκων εμβολιασμών.
O υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ τόνισε πως έως τα τέλη Αυγούστου θα έχουν εμβολιαστεί έστω και με την πρώτη δόση, πάνω από 6 εκατομμύρια πολίτες.
Συγκεκριμένα ο υφυπουργός δήλωσε «Αυτή τη στιγμή είμαστε περίπου στα 5,88 εκατ. δηλαδή ακόμα και να μην αυξηθούν καθόλου τα ραντεβού θα έχουμε ξεπεράσει τα 6 εκατ», και πρόσθεσε ότι με βάση τη μεγάλη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα αυτός ο αριθμός δεν είναι ικανοποιητικός.
Επισήμανε ότι υπάρχει κινητικότητα στα ραντεβού είτε από όσους γυρίζουν από διακοπές είτε ενόψει της επιστροφής στην εργασία.
Ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε επίσης ότι πηγαίνει καλά το πρόγραμμα των κατ’ οίκων εμβολιασμών, και έχουν γίνει πάνω από τέσσερις χιλιάδες εμβολιασμοί, ενώ πάνω από 10 χιλιάδες έχουν κάνει τα κινητά συνεργεία.
Σύμφωνα με τον ίδιο το καταλυτικό επιχείρημα για να κλείσουν όλοι ραντεβού για τον εμβολιασμό τους είναι το γεγονός ότι στα νοσοκομεία και κυρίως στις ΜΕΘ η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευόμενων είναι ανεμβολίαστοι.
Δείτε συνέντευξη του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον ΣΚΑΪ:
Δείτε επίσης: Οι δοσοληψίες της ιταλικής μαφίας πλέον και σε bitcoin!
- Εμπίιντ: «Επιδιώκω να αγωνίζομαι σε κάθε ματς»
- «Επιτυχία και ευχαρίστηση για τον Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου»
- Σοβαρές ζημιές σε οχήματα από 37χρονο οδηγό που αρνήθηκε αλκοτέστ
- Ουκρανικά drones πλήττουν πετρελαϊκό σταθμό στη ρωσική περιοχή Τσουβασία
- Παναθηναϊκό Στάδιο – Από τη σπηλιά των άγαμων θυγατέρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr