Τι δήλωσε για το συμβάν ένοικος της οικοδομής
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Δευτέρας σε οικοδομή στην Εγνατία, έξω από το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.
Το γραφείο βρίσκεται στον 4ο όροφο, ενώ μάλιστα στο ίδιο κτίριο μένει το άτομο που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην πόρτα και στον χώρο έξω από το γραφείο όπως φαίνεται στο βίντεο και στις φωτoγραφίες του politic.gr.



«Πλημμύρισαν τα διαμερίσματα μας από καπνό»
«Στις 7 το πρωί ακούσαμε τρεις απανωτές εκρήξεις. Ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία, δεν την εύχομαι σε κανέναν» δήλωσε κάτοικος που μένει σε διαμέρισμα στον 6ο όροφο της οικοδομής. «Πλημμύρισαν τα διαμερίσματα μας από καπνό, με πολλές βρεγμένες πετσέτες απομονώσαμε τα σημεία εισχώρησης του καπνού», όπως ανέφερε ενώ παράλληλα ζήτησε από την αστυνομία «να φροντίσει την πολυκατοικία που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο αλλά και γενικότερα την περιοχή».
Δείτε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Κατηγορούμενος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις βιασμού
- Νέα εποχή για τη ΔΕΘ: Τσεντεμεΐδης, Μετρό και τουρισμός στο επίκεντρο της 90ής διοργάνωσης
- Ψηφιακή κυριαρχία για την Ελλάδα του 2030 έθεσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στη ΔΕΘ
- Σαρωτικό προβάδισμα της AfD δείχνει το exit poll στη Σαξονία-Άνχαλτ
- Γουίτκοφ: Σημαντικές οι συνομιλίες στο Κίεβο με τον Ζελένσκι – θα συνεχιστούν
- Η Ευρώπη μπροστά στην επόμενη μέρα του πολέμου στην Ουκρανία
![]()
