Τι δήλωσε για το συμβάν ένοικος της οικοδομής
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Δευτέρας σε οικοδομή στην Εγνατία, έξω από το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.
Το γραφείο βρίσκεται στον 4ο όροφο, ενώ μάλιστα στο ίδιο κτίριο μένει το άτομο που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην πόρτα και στον χώρο έξω από το γραφείο όπως φαίνεται στο βίντεο και στις φωτoγραφίες του politic.gr.



«Πλημμύρισαν τα διαμερίσματα μας από καπνό»
«Στις 7 το πρωί ακούσαμε τρεις απανωτές εκρήξεις. Ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία, δεν την εύχομαι σε κανέναν» δήλωσε κάτοικος που μένει σε διαμέρισμα στον 6ο όροφο της οικοδομής. «Πλημμύρισαν τα διαμερίσματα μας από καπνό, με πολλές βρεγμένες πετσέτες απομονώσαμε τα σημεία εισχώρησης του καπνού», όπως ανέφερε ενώ παράλληλα ζήτησε από την αστυνομία «να φροντίσει την πολυκατοικία που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο αλλά και γενικότερα την περιοχή».
Δείτε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Κατηγορούμενος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις βιασμού
- Σαφές μήνυμα Βρούτση για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Οι κανόνες ισχύουν για όλους, χωρίς εξαιρέσεις»
- Έκρηξη στον Κολωνό: Τι ερευνά η αστυνομία για τον τραυματισμό δύο αστυνομικών και δύο πολιτών
- «Δεν πρόκειται να εφαρμοστεί» το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο λέει ο Γ. Γεραπετρίτης
- Στο προσκήνιο το όνομα της πρώτης ελληνικής αποστολής αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου τιμά τη Χιάμ Αμπάς με το βραβείο European Achievement in World Cinema
![]()

