Κατασχέθηκαν μετά από ελέγχους 5.320 αρώματα – απομιμήσεις
Έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στην φυσική έδρα διαδικτυακού καταστήματος στην Γλυφάδα, οδήγησε σε επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ για εμπορία μαϊμού προϊόντων, τα οποία εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα ως αυθεντικά.
Συγκεκριμένα, στελέχη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), διενήργησαν έλεγχο στην φυσική έδρα ηλεκτρονικού καταστήματος στη Γλυφάδα, όπου εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν (σε ανακύκλωση) 5.320 απομιμητικά αρώματα.
Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ ενώ άρχεται η διαδικασία διαγραφής της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων με εντολή της ΔΙΜΕΑ, κατ’ εφαρμογή της νομοθεσίας.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δημοτικές παρατάξεις καταθέτουν ερωτήματα προς την διοίκηση του Δήμου για την πλατεία Ελευθερίας (vid)
- Η κυβερνητική βούληση για μεταφορά νερού στον θεσσαλικό κάμπο είναι ξεκάθαρη
- Απογοητευμένοι φίλαθλοι ενόψει Μουντιάλ 2026: Προβλήματα με βίζες
- Πρόστιμα-ρεκόρ 270.300 ευρώ σε 55χρονο για εγκατάλειψη γατιών στην Καλαμαριά
- Σοκ στο κεντρικό Ισραήλ: Ένας νεκρός και τουλάχιστον πέντε τραυματίες από επίθεση με πυροβόλο όπλο
- Αποκαλύφθηκε τηλεφωνική απάτη σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Πέλλα
![]()

