Κατασχέθηκαν μετά από ελέγχους 5.320 αρώματα – απομιμήσεις
Έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στην φυσική έδρα διαδικτυακού καταστήματος στην Γλυφάδα, οδήγησε σε επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ για εμπορία μαϊμού προϊόντων, τα οποία εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα ως αυθεντικά.
Συγκεκριμένα, στελέχη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), διενήργησαν έλεγχο στην φυσική έδρα ηλεκτρονικού καταστήματος στη Γλυφάδα, όπου εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν (σε ανακύκλωση) 5.320 απομιμητικά αρώματα.
Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ ενώ άρχεται η διαδικασία διαγραφής της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων με εντολή της ΔΙΜΕΑ, κατ’ εφαρμογή της νομοθεσίας.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δημοτικές παρατάξεις καταθέτουν ερωτήματα προς την διοίκηση του Δήμου για την πλατεία Ελευθερίας (vid)
- Αναστολή κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τις 12:00 για τον 6ο Αγώνα Run Bike Care
- Διαστημικοί σπόροι: Μια πρωτοβουλία φέρνει το Διάστημα πιο κοντά στην καθημερινότητά μας
- Μπαμπάδες και μυστικοί πράκτορες: Ο Χένρι Καβίλ και ο Κέβιν Χαρτ σε νέα ταινία
- Απίστευτο: Φόρεμα της Αν-Μάργκρετ που φόρεσε η Σαμπρίνα Κάρπεντερ βγαίνει σε δημοπρασία
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Κάλεσμα στους ηγέτες να σταματήσουν τις διχαστικές απλουστεύσεις
![]()

