Άνθρωπος που γνώριζε καλά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μιλάει για πρώτη φορά για τον συζυγοκτόνο, ο οποίος πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου στις 8 Απριλίου
Ο Χάρης Αλεξίου διαθέτει κατάστημα με μοτοσυκλέτες στην Αγία Παρασκευή και συναντούσε πολύ συχνά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς ο πιλότος πήγαινε τη μηχανή του στο μαγαζί για σέρβις.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για έναν «ευφυή» άνθρωπο που φαινόταν ευγενής και δήλωσε ότι υπέστη σοκ με την αποκάλυψη ότι ήταν ο δολοφόνος της 19χρονης Καρολάιν.
«Τον είχαμε πελάτη, συντηρούσε εδώ τη μοτοσυκλέτα του… Ήξερα ότι είναι πιλότος γιατί μερικές φορές ερχόταν να παραλάβει τη μηχανή με στολή. Ήταν ευκατάστατος, φαινόταν ότι είχε μία οικονομική άνεση, αυτό δεν σημαίνει ότι ξόδευε τα λεφτά του δεξιά και αριστερά. Όταν έρχεσαι σε ένα κατάστημα μοτοσυκλετών συνήθως όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από το χόμπι του εκάστοτε πελάτη. Κάποια στιγμή τον χάνω. Από γνωστούς ξέρω ότι σταμάτησε να πηγαίνει για endurο.
Μιλώντας για τη δολοφονία της Καρολάιν, τόνισε: «Όταν καταλάβαμε ότι ήταν ο Μπάμπης, που ξέραμε σαν πελάτη, σοκαριστήκαμε, δεν περνούσε από το μυαλό σου… Ήταν ευγενής, σαφέστατα ευφυής, ήταν ένας έξυπνος νεαρός».
Ερωτηθείς εάν θα παρακολουθήσει τη δίκη του συζυγοκτόνου, ο ίδιος είπε όχι. «Θα περιμένω το αποτέλεσμα, αυτές οι καταστάσεις αποπνέουν μόνο αρνητική ενέργεια. Σου χαλάνε τη διάθεση», δήλωσε.
Δείτε επίσης: Καταγγελία βιασμού στον Πειραιά: Ξύπνησε ζαλισμένη σπίτι της με έναν γυμνό άνδρα να πίνει μπίρες
- Δυτική Όχθη: Εκτέλεση άοπλων Παλαιστινίων που παραδόθηκαν στον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια επιχείρησης [βίντεο]
- Στους δρόμους βγαίνουν την Κυριακή τα τρακτέρ: πού θα στηθούν τα πρώτα μπλόκα αγροτών και κτηνοτρόφων
- Ελλάδα 2.0: Αποχώρηση του Ταμείου Ανάκαμψης και η επιβράδυνση της ανάπτυξης
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική λόγω λειψυδρίας: Αμφιβολίες από τους επιστήμονες για τα έργα fast track
- Ελληνικά λιμάνια: Μεγαλύτερη κίνηση στην ΕΕ – Πειραιάς στην 4η θέση
![]()
