Ριζική ανακαίνιση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton.
Μετά από μισό αιώνα, το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton ετοιμάζεται για ριζική ανακαίνιση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ και κλείνει μέχρι τις αρχές του 2024, όταν και θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του με άλλη ονομασία- Conrad.
Στο ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, θα δημιουργηθούν 280 δωμάτια και σουίτες, θα κατασκευαστούν 50 υπερπολυτελείς κατοικίες, θα γίνουν επεκτάσεις και θα δημιουργηθούν νέοι εμπορικοί χώροι με στόχο το “Χίλτον” να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη και να γίνει το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας.
Σημειώνεται πως από το 1963 που έγιναν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Hilton έχουν περάσει αρίθμητες διασημότητες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Άντονι Κουίν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Δείτε επίσης: Επίθεση με βαριοπούλες του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού – Οκτώ συλλήψεις
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
- Γιορτή σήμερα 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τιμά η Εκκλησία τον Όσιο Αβέρκιο
![]()

