Οι Αρχές δεν έδωσαν σημασία στα όσα είπε η 48χρονη
Σοκ έχει προκαλέσει άλλη μια γυναικοκτονία στην Ελλάδα, αφού ένας 54χρονος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του στην Ιεράπετρα Κρήτης. Όπως έγινε γνωστό ο 54χρονος δράστης παραδόθηκε στις Αρχές πριν από λίγη ώρα.
Ο δολοφόνος μάλιστα, σύμφωνα με αποκαλύψεις, είχε νοσηλευτεί παλιότερα λόγω του ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και η εν διαστάσει σύντροφός του είχε ενημερώσει την αστυνομία ότι διατρέχει κίνδυνο. Οι Αστυνομικοί όμως, δεν έδωσαν και ιδιαίτερη σημασία στις προειδοποιήσεις της άτυχης γυναίκας, την ώρα που ο 54χρονος έλεγε σε δικούς του ανθρώπους τι ήθελε να κάνει!
Σήμερα το πρωί εν τέλει ο 54χρονος έκανε πράξη τα όσα έλεγε…
Δείτε επίσης: Χριστοδουλάκης: «Ο ελληνικός λαός πλήρωσε το στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα της κ. Μέρκελ» (pic)
- Βελτίωση της κατάστασης στις πυρκαγιές της νοτιοανατολικής Αττικής και του Χελιδονίου Ηλείας – Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τον αγώνα κατά των διάσπαρτων εστιών
- Η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητά προσφορές για τον Ντοναρούμα – Η κατάσταση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τερ Στέγκεν: Αγαπώ την Μπαρτσελόνα και είμαι έτοιμος για συνεργασία
- Η κοινότητα «παλιές φωτογραφίες Λέσβου»: μια ψηφιακή γέφυρα στο παρελθόν
- Καιρός: Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι το Σάββατο με εντάσεις έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr