Ο άνδρας συνελήφθη χθες
Πολύ άσχημες στιγμές ζούσε μια γυναίκα στην Ηλεία στα χέρια ενός άνδρα ο οποίος από χθες έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.
Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος δεν έχει καταγωγή από τη χώρα μας, και για να συλληφθεί χρειάστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για αδικήματα εμπορίας ανθρώπων και βιασμού.
Όπως αναφέρει το pelop.gr, η γυναίκα η οποία είναι επίσης αλλοδαπή, κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι δεν ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση και προέβαινε σε σεξουαλικές πράξεις εις βάρος της.
Την εξέδιδε και έπαιρνε ο ίδιος χρήματα
Ο αλλοδαπός, παραχωρούσε τη γυναίκα σε διάφορους άνδρες έτσι ώστε να συνευρεθούν ερωτικά και κρατούσε το μεγαλύτερο κομμάτι των χρημάτων που έπαιρνε. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο αλλοδαπός άνδρας εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της θέση και με απειλές την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του.
Πλέον βρίσκεται σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.
Δείτε επίσης: Θρήνος στo Ναύπλιο: 49χρονος αυτοκτόνησε με όπλο μέσα στο εργοστάσιο που δούλευε
- Συνέντευξη του Χέγκσεθ σχετικά με τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: Οι αποκαλύψεις που εξόργισαν τον Τραμπ
- Η ιστορική επίσκεψη του Τζον Κένεντι στο Βερολίνο του Ψυχρού Πολέμου το 1963
- Πανελλαδικές 2025: Σήμερα οι βαθμολογίες σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Πότε η υποβολή μηχανογραφικού
- Στη Σόφια θα αγωνίζεται η Χάποελ Τελ Αβίβ στη νέα σεζόν της Euroleague
- Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ