Προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος» δημιουργήθηκαν σε περιοχές των δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου με κατολισθήσεις και πλημμυρικά φαινόμενα.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά: «στην περιοχή του Καινούργιου στο Αγρίνιο υπερχείλισαν δύο ρέματα, ενώ αντίστοιχα προβλήματα με πλημμύρες και κατολισθήσεις καταγράφονται στις περιοχές Κάτω Τραγάνα, Παραβόλα, Μυρτιά, Χρυσοβίτσα, Κάτω Κεράσοβο, Αγγελόκαστρο, Σχίνος και Ζευγράκι».
Μιλώντας για το Μεσολόγγι η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε στο ΑΠΕ: «υπερχείλισε το ρέμα Αγριλιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν πλημμύρες».
Η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορές ατόμων που το χρειάζονται σε ασφαλή σημεία.
Στο μεταξύ, όπως ανέφερε η Μαρία Σαλμά, «ήταν μεγάλος ο όγκος του νερού που έπεσε στις περιοχές του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, ενώ όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν συνεχώς για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα».
Δείτε επίσης: Καρβέλης: Πολύ καλή η ανταπόκριση κατοίκων ορεινών περιοχών στον εμβολιασμό
- Φεστιβάλ ΛΕΑ: 18 χρόνια πολιτισμού και λογοτεχνίας στην Αθήνα
- Αίθριος καιρός με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και τη Θράκη
- Τραυματισμοί τριών ανηλίκων σε τροχαίο στη Χαλκιδική
- Αναστολή κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τις 12:00 για τον 6ο Αγώνα Run Bike Care
- Διαστημικοί σπόροι: Μια πρωτοβουλία φέρνει το Διάστημα πιο κοντά στην καθημερινότητά μας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

