Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) κρατούνται οι εφτά αστυνομικοί που εμπλέκονται στην χθεσινή καταδίωξη στο Πέραμα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 16χρονου Ρομά.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι έξι αστυφύλακες και ο νέος αξιωματικός (υπαστυνόμος) που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής, είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα το βράδυ του Σαββάτου.
Μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα πολλά ερωτήματα που ακόμα υπάρχουν στην ατμόσφαιρα αναφορικά με το πως χειρίστηκαν την κατάσταση οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Από την ΕΛΑΣ, δεν υπάρχει επίσημη αναφορά για όπλα ή πυρά από την πλευρά των ατόμων που επέβαιναν στο όχημα, δημιουργώντας το ερώτημα αν ήταν πραγματικά οι αστυνομικοί σε άμυνα για να χρησιμοποιήσουν όπλα.
Να θυμίσουμε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε μέσα σε πέντε μέρες να έχει την έκθεση με το τι έχει συμβεί και να έχουν δοθεί οι ευθύνες σε όσους πρέπει να δοθούν.
Δείτε επίσης: Στην «Τελική Ευθεία» η προκήρυξη του προγράμματος των Νέων Αγροτών
- Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε τον διορισμό της Κίμπερλι Γκίλφόιλ ως πρεσβευτού στην Ελλάδα
- Shein: Ανοίγει το δίκτυο εφοδιασμού της για μάρκες μόδας προκειμένου να ενισχύσει την ανάπτυξή της
- Σκαθάρι που απειλεί τη σοδειά εισέβαλε στην Αυστραλία μέσω πανών
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Αμερικανικό βέτο σε ψήφισμα για τη Γάζα
- Η επική εμφάνιση του Χάαλαντ και το ντεμπούτο του Ιωαννίδη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr