Μία νέα καταγγελία για βιασμό έγινε από μία 19χρονη από την Κοζάνη
Σύμφωνα με πληροφορίες, 19χρονη φοιτήτρια έχει καταγγείλει πως έπεσε θύμα βιασμού μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή από νεαρό barman, σε αποθήκη γνωστού μαγαζιού του χώρου της εστίασης.
Η ίδια προσήλθε λίγες ώρες αργότερα στο Α.Τ. Πτολεμαΐδας και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ έχει εξεταστεί και από ιατροδικαστή.
Ο εν λόγω νεαρός, ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως τελέστηκε σεξουαλική πράξη, αλλά με τη συναίνεση της 19χρονης, με την οποία έμεινε περίπου 20 λεπτά στον εν λόγω χώρο.
Ωστόσο, ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία και ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί εντός των επόμενων ωρών στον Εισαγγελέα Κοζάνης.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σιωπηλή διαμαρτυρία στη μνήμη του 19χρονου Άλκη (pics)
- Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει η Επίτροπος Μεσογείου της ΕΕ
- Συναγερμός για επίθεση των Χούθι: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από πρεσβείες στον Κόλπο
- Βαριά ήττα στην Ισπανία για τον Παναθλητικό, 98-51 από τη Χαϊρίς
- «Καθάρισε» στο φινάλε την Ουλμ ο ΠΑΟΚ με ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο
- Σοκ στο «Μάκης Λιούγκας»: Ήττα του Αθηναϊκού από τη Σαραγόσα
![]()

