Σε όσες περιοχές τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω τηλεκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης διαδικτυακά γίνονται τα μαθήματα στους Δήμους Βόλβης και Λαγκαδά, όπως και στους Δήμους Σιθωνίας και Κασσάνδρας της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής, αλλά και στον Δήμο Αλμπωπίας της περιφερειακής ενότητας Πέλλας.
Στον Δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής, τα σχολεία λειτουργούν διά ζώσης, αλλά τα μαθήματα ξεκίνησαν μία ώρα αργότερα από την προβλεπόμενη.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ν. Καραγιαννακίδης: «Να μπει φρένο στις εξαγωγές φθηνών φαρμάκων»
- Σοκ στο Νότιο Σουδάν: σε 153 ανέρχονται οι νεκροί από επίθεση με σουδανικό drone σε αγορά
- Στο κέντρο της Αθήνας ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
- Έκτακτη σύσκεψη Μακρόν για την 17η Οκτωβρίου μετά τη βία
- Λαύριο: Φωτιά σε σκάφος αναψυχής σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης
- Γκράβα: Η ασφάλεια των παιδιών πάνω από την εικόνα του δημάρχου, λέει η παράταξη του Κ. Μπακογιάννη
![]()

