Ο Ιερέας ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
Νεκρός είναι πλέον ένας Ιερέας από κορονοϊό ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος. Ο Ιερέας ήταν από το Λουτράκι και βρισκόταν σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου. Διατηρούσε τις επιφυλάξεις του σχετικά με τα εμβόλια και γι αυτόν τον λόγο δεν είχε εμβολιαστεί.
Η νόσος άρχισε να κάνει την εμφάνισή της στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ αρχικά την περνούσε ήπια. Τις επόμενες μέρες όμως, παρουσιάστηκε μια επιπλοκή, κι έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου. Η κατάσταση της υγείας του επέβαλλε τη διασωλήνωσή του, κι έτσι για πέντε μέρες περίπου πάλευε να κρατηθεί στη ζωή.
Την παραμονή Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους, ενώ ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.
Δείτε επίσης: Ιός Flurona: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκαλεί μια πιο σοβαρή ασθένεια (vids)
- Συμφωνία αμοιβαίας άμυνας μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν με αναφορά σε πυρηνικά όπλα
- Πολωνία: Επίσημη παραδοχή ότι το πλήγμα στο σπίτι προήλθε από πολωνικό πύραυλο και όχι από ρωσικό drone
- Γάζα: Σοκ και οργή από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τον θάνατο νοσηλευτή τους
- Στα Νέα της Πέμπτης: Ανησυχία στην Άγκυρα, προετοιμασία στην Αθήνα
- Η φινλανδική εταιρεία που εξορύσσει ήλιο από τη Σελήνη