Απίστευτο περιστατικό στα Καμένα Βούρλα με ασθενή κορονοϊού να απειλεί να σκοτώσει την μητέρα και τον αδερφό του.
Η καραντίνα δε του κάθισε καλά του 42χρονου καθώς τα έκανε γυαλιά- καρφιά στο σπίτι του στα Καμένα Βούρλα, όπου κλειδαμπαρώθηκε και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα του, αλλά και τον αδελφό του.
Οι αστυνομικοί από το τοπικό τμήμα κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά από τηλεφώνημα του 49χρονου αδελφού του δράστη, ο οποίος είχε βρει κλειδωμένη την πόρτα του σπιτιού του.
Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να εισβάλλουν στο σπίτι λόγω κορονοϊού έτσι οι όποιες διαπραγματεύσεις έγιναν εξ’ αποστάσεως.
Εν τέλει ο 42χρονος δέχθηκε να ανοίξει την πόρτα στον αδερφό του, με μητέρα και αδερφό να μην υποβάλλουν εν τέλει μήνυση.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός – Gov.gr: Πώς να θεωρηθεί δικαιολογημένη η απουσία από την εργασία όταν βρεθείς θετικός
- Ομπαμεγιάνγκ σε τροχιά αποθέωσης: «Ήρθε για να γράψει ιστορία» στη Ντεπορτίβο
- Θεσσαλονίκη: 15χρονη φέρεται να έβαλε φίλους της να χτυπήσουν 14χρονο για ερωτική αντιζηλία
- Έγκυος η Καλλιστώ Βαρδή: περιμένει το πρώτο της παιδί και αποκάλυψε το φύλο
- Σοκ στη ΔΕΘ: Συνελήφθη 37χρονος που κατέγραφε γυναίκες στις τουαλέτες με το κινητό του
- Μητσοτάκης: «Να υπηρετήσω το άλμα στην επόμενη εποχή με νέα συμφωνία προόδου και ευημερίας» – Οι στόχοι έως το 2031
![]()
