Πιέζεται ασφυκτικά το ΕΣΥ λόγω της πανδημίας
Το τέταρτο κύμα της πανδημίας πλήττει εδώ και αρκετό καιρό τη χώρα μας, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ικανοποιητικός ο αριθμός των ραντεβού που κλείνονται καθημερινά για το εμβόλιο.
Το ΕΣΥ εξακολουθεί να είναι υπό πίεση κυρίως λόγω των ανεμβολίαστων, με αποτέλεσμα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης να νοσηλεύονται δύο ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.
Σύμφωνα με το τοπικό kozan.gr έχουν κινηθεί οι διαδικασίες έτσι ώστε να βρεθούν σε ΜΕΘ αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αδειάσει μια άλλη κλίνη σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία ελεύθερη.
Μάλιστα, ο διοικητής του νοσοκομείου Στέργιος Γκανάτσιος επιβεβαίωσε ο ίδιος την είδηση ότι ένας ασθενής νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένος και λίγο πιο μετά έγινε γνωστό ότι υπάρχει και δεύτερος.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύονται έγκυες στο Ιπποκράτειο – Η μια γέννησε σήμερα
- Ολυμπιακός: Στο φάιναλ φορ Euroleague με νίκη 86-84 επί της Ρεάλ Μαδρίτης
- Conference League: Στη φάση του τελικού η Τσέλσι, με πλεονέκτημα και η Μπέτις
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 86-84: Σημαντική νίκη και πρόκριση στο final 4 της Ευρωλίγκας
- Τότεναμ – Μπόντο Γκλιμτ 3-1: Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa League
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Οι Σημαντικές Συμβουλές για σήμερα