Αισιόδοξος ότι δεν θα χρειαστεί η τέταρτη δόση για τον γενικό πληθυσμό ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Μέσα στις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απόφαση σχετικά με τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου στους ανοσοκατεσταλμένους όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους.
Ο κ. Θεμιστοκλέους, μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε πως σήμερα θα γίνει η συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών έτσι ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα και δεν αποκλείεται να βγει η απόφαση εντός της ημέρας.
Ωστόσο, διαβεβαίωσε πως τα συστήματα είναι έτοιμα για τις όποιες εξελίξεις. Η ΕΡΤ ανέφερε μάλιστα πως κάποιοι πολίτες που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία ήδη έχουν δεχτεί μήνυμα ενώ έχουν κάνει και την τρίτη δόση, πως ο εμβολιασμός τους θα ολοκληρωθεί στην τέταρτη.
«Η τέταρτη δόση σε γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο εάν η Όμικρον θα απαιτηθεί τροποποιημένη δόση εμβολίου» είπε ο ίδιος και ανέφερε πως είναι αισιόδοξος ότι «δεν θα πάμε σε τέταρτη δόση στον γενικό πληθυσμό».
Δείτε επίσης: Σαρώνει τις ΗΠΑ η Όμικρον: Τουλάχιστον 1,1 εκατ. κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο
- Τα θετικά και τα αρνητικά των memes: Πώς επηρεάζουν την ψυχολογία μας;
- Οι εταιρείες υιοθετούν αυστηρή κουλτούρα: προσαρμογή ή αποχώρηση για τους εργαζόμενους
- Λουτράκι: Τραγικό τροχαίο κοντά στη λίμνη Βουλιαγμένης με δύο νεκρές και μία τραυματία
- Ουκρανία: Απόφαση Τραμπ για κυρώσεις μετά τις συναντήσεις του Γουίτκοφ στη Μόσχα
- Οι ΗΠΑ αποφασίζουν να μην ζητήσουν τη θανατική ποινή για τον συνιδρυτή του καρτέλ Σιναλόα