Βαριά καμπάνα σε πολιτικό σύλλογο που διοργανώνει το «Γενίτσαροι και Μπούλες»
Πρόστιμο 50.000 ευρώ επιβλήθηκε σε Πολιτιστικό Σύλλογο στη Νάουσα με αφορμή το αποκριάτικο δρώμενο και την εκδήλωση «Γενίτσαροι και Μπούλες».
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το πρόστιμο επιβλήθηκε καθώς «διοργανώθηκε υπαίθρια εορταστική εκδήλωση χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη άδεια» και παραβίασε τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.
Σημειώνεται ότι η δημοτική αρχή Νάουσας σε ανακοίνωσή της είχε καλέσει τους δημότες και τους επισκέπτες να δείξουν κατανόηση, να σεβαστούν την αναγκαιότητα της φετινής τέλεσης του δρώμενου της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας με την πιστή εφαρμογή όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της πανδημίας και να ακολουθούν τις συστάσεις των υπευθύνων για την ομαλή διεξαγωγή του εθίμου. «Οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι στην ομαλή τέλεσή του εθιμού, προκειμένου να προστατευτεί παράλληλα η δημόσια υγεία», αναφερόταν χαρακτηριστικά.
Δείτε επίσης: Λάρισα: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε άνδρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- US Open: Πρόκριση για Σβιάτεκ και Γκοφ, εκτός Φριτς, Κις και Ανισίμοβα
- Τουρισμός σε δύο ταχύτητες: Τι δείχνουν Σεπτέμβριος και Οκτώβριος για τα έσοδα
- Μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ: ο Ντάλτον Τράμπο, ο «Σπάρτακος» και τα ορφανά Όσκαρ
- Σφοδρά πλήγματα στον νότιο Λίβανο από το Ισραήλ μετά τα drones της Χεζμπολάχ
- Συγκινητικός αποχαιρετισμός από τον Αρκά για τους πιλότους του Phantom στην Τανάγρα
![]()
