Σοκάρουν βίντεο που δείχνουν ασθενείς που νοσούν από κορονοϊό να είναι σε ράντζα σε διαδρόμους νοσοκομείων όπου και τους παρέχεται οξυγόνο σε φιάλες.
Συγκεκριμένα και μέσα από τον φακό της «Αυγής» φαίνεται ξεκάθαρα η πίεση που ασκείται στο ΕΣΥ, καθώς ασθενείς που χρειάζονται παροχή οξυγόνου δεν βρίσκουν κρεβάτι και νοσηλεύονται σε ράντζα στους διαδρόμους.
Επίσης σε δεύτερο βίντεο της «Αυγής» φαίνονται ασθενείς με κορονοϊό να είναι στοιβαγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, με παροχή οξυγόνου αλλά σε κοινόχρηστό, όπως αναφέρει η «Αυγή» χώρο.
Τα παραπάνω βίντεο γεννούν ερωτήματα για την κατάσταση του ΕΣΥ και κατά πόσο ισχύουν όσα εχθές έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε και ανταποκρίνεται καλά.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή – Είναι διασωληνωμένη
- Times: Η Βρετανία αναμένεται να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης
- Η Cardi B επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με το τέταρτο παιδί
- Ζερεφός: Κόστος της κλιματικής αλλαγής άνω των 130 τρισ. δολαρίων μέχρι το τέλος του αιώνα
- Η Φέγενορντ συνεχίζει αήττητη: 2-0 τη Φορτούνα Σιτάρντ του Λημνιού
- Μουρίνιο: «Ποιος προπονητής θα απορρίψει την Μπενφίκα; Όχι εγώ…»