Φέρεται να δημιούργησε αυτοσχέδιο σκοινί, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Νεκρός βρέθηκε στις τουαλέτες των κρατητηρίων της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης ένας 37χρονος κρατούμενος.
Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, αφού φέρεται να δημιούργησε αυτοσχέδιο σκοινί, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Ο 37χρονος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ήταν υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών και συνελήφθη από αστυνομικούς της Πτολεμαΐδας για παραβίαση περιοριστικού όρου που τού είχε επιβληθεί. Κατά τις ίδιες πηγές, ο όρος αφορούσε την υποχρέωσή του να παρακολουθεί πρόγραμμα, συνδεόμενο με τα ναρκωτικά. Σε αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε, με εισαγγελική διάταξη, η προσωρινή του κράτηση κι επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι να γίνει η δίκη του.
Δείτε επίσης: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση κορυφαίου διοικητικού στελέχους ομάδας της Basket League
- Ξεκάθαρη αισιοδοξία στις επιχειρήσεις ξύλου και επίπλου για τα επόμενα βήματά τους
- Νίκος Παπαδόπουλος: «Τα μνημεία της Ελλάδας δεν είναι τσιφλίκι κανενός – Παρέδωσαν τον πολιτιστικό μας πλούτο σε ιδιωτικά συμφέροντα»
- Ανθρώπινες ιστορίες απέναντι σε θρίλερ στις ταινίες πρώτης προβολής
- Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μόλις ανεβαίνω στη σκηνή τα χρόνια φεύγουν από πάνω μου»
- Αφροδίτη Νέστορα: Συνάντηση με τον Άκη Σκέρτσο – Στο επίκεντρο τα έργα της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

