Στιγμές αγωνίας έζησε μία ετοιμόγενη γυναίκα στην Κρήτη που αποκλείστηκε λόγω χιονιού
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών κι από εκεί το προσωπικό κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ασθενοφόρο με τη συνοδεία μάλιστα περιπολικού να την μεταφέρει σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, όπερ και εγένετο.
Η γυναίκα γέννησε τελικά το απόγευμα της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το σύζυγό της. Μάλιστα είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας.
«Η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίζεται απρόσκοπτα παρά την κακοκαιρία. Η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως και άλλες που βρίσκονταν σε δύσβατες περιοχές, γέννησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ένα υγιέστατο αγοράκι. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος χαίρουν άκρας υγείας», δήλωσε στο cretapost ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Στέλιος Κτενιαδάκης.
Δείτε επίσης: Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου: Προσοχή το επόμενο 24ωρο από το απότομο λιώσιμο χιονιού
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
- Φορολογικές ελαφρύνσεις στην καθαρή ενέργεια προγραμματίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Γιορτάζουν σήμερα 7 Ιουνίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες και η σημασία της ημέρας
- Γερμανία και Πορτογαλία θριάμβευσαν με 2-1 απέναντι σε ΗΠΑ και Χιλή
![]()

