Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης μεταφέρθηκε ένας 12χρονος όταν το όχημα που επέβαινε συγκρούστηκε με ένα άλλο στον ΒΟΑΚ – 5 συνολικά οι τραυματίες
Σύμφωνα με το Creta24 ο 12χρονος ταξίδευε με την οικογένεια του όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με αυτό δύο Ιταλών τουρίστών. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Κυριακής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να ανατραπεί.
Από στην σύγκρουση εγκλωβίστηκε ένας επιβαίνοντας. Επίσης, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων, πέντε τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων έχουν τραυματιστεί ελαφρά και μια γυναίκα σοβαρά. Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.
Δείτε επίσης: Κρήτη: Επτά Έλληνες οι δράστες της επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών
- Σερβία: Αποφασιστικής σημασίας οι εξελίξεις για το ρωσικό διυλιστήριο NIS εντός της εβδομάδας, δηλώνει ο Βούτσιτς
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου εκφράζει σθεναρή αντίθεση σε παλαιστινιακό κράτος υπό την πίεση της ακροδεξιάς
- Ελπίδες για συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας σχετικά με τις σπάνιες γαίες πριν από την γιορτή των Ευχαριστιών
- Λίβανος: Φονική επίθεση του Ισραήλ κοστίζει τη ζωή διευθυντή σχολείου
- Γάζα: Η Χαμάς και άλλες οργανώσεις απορρίπτουν το σχέδιο Τραμπ για Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης
![]()
