Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση για τον θάνατο ενός καθηγητή, σε προαύλιο εκκλησίας σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα ο 58χρονος καθηγητής μηχανολογίας, Γιώργος Αντωνίου, προδόθηκε από την καρδιά του βυθίζοντας στην θλίψη μαθητές και γονείς.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν να τον κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ ο 58χρονος άφησε πίσω μια γυναίκα, δύο παιδιά και τους γονείς του.
Δείτε επίσης: Σκιάθος: Κατήγγειλε τον μεθυσμένο σύζυγό της στην Αστυνομία – «Θα δεις τι θα πάθεις όταν γυρίσουμε στο σπίτι»
- Αλλαγή πολιτικής ζητά ο Κ. Τσουκαλάς: Εντολή διακυβέρνησης από τους πολίτες για ΠΑΣΟΚ και προοδευτική πορεία
- Ταμείο Ανάκαμψης: Το αποτύπωμα που, σύμφωνα με τον Ν. Παπαθανάση, φαίνεται ήδη στην καθημερινότητα
- Θλίψη για τη Μαρία Τσιώλη: Η επιθυμία της οικογένειας για την ταινία Πέρασμα
- Σε ετοιμότητα το Σχηματάρι: Φωτιά στη Βοιωτία και μήνυμα από το 112
- Ψηφιακό άλμα σε δικαιοσύνη, Δημόσιο και τουρισμό στη μετάβαση από την Ελλάδα 2.0 στην Ελλάδα 2030
![]()
