Η Αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες
Το θέμα της ληστείας σε κεντρική τράπεζα στην Αθήνα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις όπως είναι λογικό, με την Αστυνομία να ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής στην υπόθεση ενός αντιεξουσιαστή ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε συλληφθεί για κατοχή οπλοστασίου και ληστείες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Όπως αναφέρει το Βήμα, ο συγκεκριμένος παραβίασε άδεια από τις φυλακές, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να είχε συνεργό κάποιον με τον οποίο γνωρίστηκαν στη φυλακή. Οι δύο αυτοί άνθρωποι δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποίησαν ληστεία, αφού στο παρελθόν έκαναν κι άλλες επιθέσεις σε τράπεζες στο Κουκάκι, στη Ν. Ιωνία και όχι μόνο.
Οι δυο δράστες, είχαν πιστόλι και καλάζνικοφ με τα οποία απειλούσαν όσους βρίσκονταν εκεί και κατάφεραν να πάρουν ένα χρηματικό ποσό το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό.
Δείτε επίσης: Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας – Τι αλλάζει για τους ανήλικους επιβάτες
- Η παγίδα των προσφύγων: Κίνδυνοι από τις συρράξεις και την κλιματική αλλαγή
- Ισημερινός: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 34 τραυματίες σε αιματηρές συγκρούσεις μέσα σε φυλακή
- Μαλί: Δημόσια εκτέλεση νεαρής τικτόκερ από τζιχαντιστές
- Μπακς – Ρόκετς 115-122: Ο Γιάννης εντυπωσίασε με 37 πόντους αλλά και απογοήτευσε στο τέλος
- Βέλγιο: Μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντοπίστηκαν πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Ντοέλ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
