Ο έφηβος μαχαιρώθηκε στους γλουτούς.
Επεισόδιο έντονης διαμάχης έλαβε χώρα χθές το βράδυ στην πλατεία της Αρόης με αποτέλεσμα ένας 15χρονος να τραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο.
Το θύμα, με επιπόλαια τραύματα στους γλουτούς, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Σύμφωνα με το tempo24, είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία στο οποίο σύμφωνα με αυτρόπτες μάρτυρες συμμετείχε ομάδα δέκα ατόμων. Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των συμμετεχόντων στην σύρραξη να χτυπήσει τον 15χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυματίσει.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών.
Φόβο και ανησυχία προκαλέι το γεγονός ότι στην περιοχή της Αρόης τα περιστατικά διαπληκτισμών ιδιαίτερα ανάμεσα σε νεαρούς είναι πυκνά.
Δείτε επίσης: Νίκαια: 58χρονος έριξε οξύ στην πεθερά του – Νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση
- Η ρόλος της δασκάλας στη ζωή της Ρούμπι Μπρίτζες: Ένας φόρος τιμής στην αντοχή και την εκπαίδευση
- Παγκόσμια χρηματοδότηση υγείας: Ενώπιον ιστορικών προκλήσεων σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ο Τραμπ ανακοινώνει την απομάκρυνση του Γουόλτς και προτείνει νέο σύμβουλο εθνικής ασφάλειας
- Σπανούλης: «Είναι απαραίτητο να αλλάξουμε νοοτροπία»
- Καιρός: Διακυμάνσεις θερμοκρασίας από 30°C στη Θεσσαλονίκη έως 17°C στη Ρόδο και Κρήτη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr