«Είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις παιδιά και να σε φωνάζουν μάνα και Μάγδα»
Η Μάγδα Φύσσα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων είπε πως μπορεί να έχει μπει στη φυλακή η Χρυσή Αυγή ωστόσο ο φασισμός ακόμα υπάρχει ενώ αναφέρθηκε και στη δύναμη που παίρνει από τον κόσμο.
Αναλυτικά:
«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν».
«Ναι βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού».
«Ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους που το είδε όλη η Ελλάδα».
«Είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις παιδιά και να σε φωνάζουν μάνα και Μάγδα και να σε αγκαλιάζουν. Είναι παρήγορο πολύ. Νιώθεις μια δύναμη».
Δείτε επίσης: Συνάντηση Αναστασιάδη – Λαβρόφ στη Ν. Υόρκη
- Ο Ιβ Μπισουμά πέφτει θύμα οικονομικής απάτης: Χάνει 950.000 € από τον λογαριασμό του!
- Βορίζια: Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει πώς απομακρύνθηκαν τα όπλα μετά το αιματηρό επεισόδιο
- Διεθνές συνέδριο αθλητικών επιστημών: Εξέλιξη και προοπτικές στην αθλητική εκπαίδευση
- Δανία: Απαγόρευση πρόσβασης σε κοινωνικά δίκτυα για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
- Super League: Επιστροφή τριών βαθμών στον ΟΦΗ μέχρι την απόφαση του CAS
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
