Στην τηλεόραση του MEGA φιλοξενήθηκε η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, η οποία τόνισε ότι η τηλεκπαίδευση θα ισχύσει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
«Η επιθυμία του υπουργείου Παιδείας είναι η επαναφορά στη δια ζώσης διδασκαλία. Αυτή είναι η δέσμευσή μας, αυτή είναι η ευθύνη μας», υπογράμμισε η κ. Μακρή, τονίζοντας ότι «η τηλεκπαίδευση θα ισχύσει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως ευπαθείς ομάδες κλπ.»
Η κ. Μακρή μιλώντας για την πορεία του εμβολιασμού στους εκπαιδευτικούς τόνισε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο καθώς 8 στους 10 έχουν εμβολιαστεί.
Για τους καθηγητές που δεν έχουν εμβολιαστεί τόνισε ότι θα γίνονται συχνή εργαστηριακοί έλεγχοι με την δαπάνη να βαραίνει τον καθηγητή.
Πάντως η κ. Μακρή ανέφερε ότι ακόμα δεν εξετάζεται το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους εκπαιδευτικούς.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Ξεκινάνε σήμερα οι εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες – Μπαίνουν στην μάχη οι ιδιώτες γιατροί
- Δύο νίκες για Σοφάδες και ΑΓΕΧ στην 4η αγωνιστική της Elite League
- Πούτιν: Η γη της ανατολικής Ουκρανίας είναι ιστορικά ρωσική και φουντώνει η ένταση
- LIVE: Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας 0-0 πριν τη σέντρα στο Φάληρο
- Europa League: Η Φερεντσβάρος έκανε το απόλυτο νικών και πήγε στο 3×3
- Στην κορυφή του Conference League ο Παναθηναϊκός με τρεις «συγκάτοικους»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
