Το πρωί της Δευτέρας, στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε διπλή αποκάλυψη.
Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως κυνηγούσε την τύχη του ανάμεσα σε κάποιο από τα talent shows και τα realities που παίζονται στην ελληνική τηλεόραση.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή για το περσινό The Voice, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτές τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Δεν τον πήραν, δεν πέρασε καν».
«Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το Survivor. Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Ανοίγουν 9 νέοι ανθρωπιστικοί διάδρομοι σήμερα
- Κυριάκος Βελόπουλος: Απαράδεκτη η εκμετάλλευση της απελπισίας για κομματική σκοπιμότητα
- Το σύστημα νοσεί: σοβαρά εμπόδια για τη δεύτερη γενιά μεταναστών στην Ισπανία
- Ψηφιακή ανάσταση: Ρωσίδες χήρες βλέπουν ξανά τους συζύγους τους
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 45ο σεμινάριο των EOC στη Μάλτα υπό την προεδρία του Σπύρου Καπράλου
- Τσεχία: Ο Αντρέι Μπάμπις, νικητής των εκλογών, επιβεβαιώνει την ευρωπαϊκή του δέσμευση