Συγκλονιστικά είναι όσα είπε σε δηλώσεις του χούλιγκαν μεγάλης ομάδας σχετικά με το μένος που βγάζουν για τις οπαδικές τους διαφορές.
Συγκεκριμένα στέλεχος σε σύνδεσμο μεγάλης ομάδας, μίλησε στην κάμερα για τα «ραντεβού θανάτου» που δίνονται μεταξύ οπαδών.
Μάλιστα δεν ντράπηκε μπροστά στην κάμερα να εξομολογηθεί ότι έχει χτυπήσει τόσο πολύ έναν οπαδό που πήγε σπίτι του να δει ειδήσεις για να δει αν τον έχει σκοτώσει.
Επίσης προκαλεί ανατριχίλα και η εξομολόγηση που κάνει για το γεγονός ότι σε αυτούς τους χώρους «κινούνται άτομα που έχουν σχέση με διάφορες παραβατικές συμπεριφορές και εγκληματικότητα», ενώ αίσθηση προκαλεί ο κυνισμός που αντιμετωπίζουν άλλους οπαδούς.
Δείτε επίσης: Ο Άδ. Γεωργιάδης μιλά για την ακρίβεια – Η ηλεκτρονική εφαρμογή e-katanalotis.gov.gr για αγορά των φθηνότερων προϊόντων
- Επίθεση με drones και βαλλιστικούς πυραύλους στο Κουβέιτ: Συναγερμός για τις αμερικανικές βάσεις
- Αν προκληθούμε: Στρατηγικές απάντησης της Ελλάδας στην Τουρκία
- Ανατροπή στην κυβερνοασφάλεια: Η NSA συνεργάζεται με την Anthropic για το Mythos
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
- Σοκ για την Ιορδανία: Ο Ιμπραχίμ Σάμπρα εκτός Μουντιάλ 2026 λόγω τραυματισμού
![]()

