Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα μια μάντρα αυτοκίνητων στην περιοχή του Ασπροπύργου μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται δίπλα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις τρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια έκρηξη σημειώθηκε σε πυλώνα υψηλής τάσης στον υποσταθμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα οι φλόγες να επεκταθούν στη μάντρα. Εκεί υπήρχαν αρκετά οχήματα, ανταλλακτικά αλλά και εύφλεκτα υλικά με αποτέλεσμα η φωτιά να πάρει διαστάσεις.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής σήμανε συναγερμός και στο σημείο επεχείρησαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές στην επιχείρηση ενώ δεκάδες αυτοκίνητα έχουν καεί ολοσχερώς.
Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα 8,9 μονάδες για τη ΝΔ – Η ακρίβεια γονατίζει τα νοικοκυριά
- Συναγερμός στον αμερικανικό στρατό για ιχνηλάτες διαφημίσεων που μπορεί να δείχνουν τη θέση στρατιωτών
- Σπουδαίο «διπλό» της Μονακό στο Παρίσι, συνεχίζει να προβληματίζει η Παρί Σεν Ζερμέν
- Με Πάροτ η Μπέτις νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στη LaLiga
- Συναγερμός στο Κίεβο: Εντολή για κατάπαυση του πυρός στον ουκρανικό στρατό
- Ζώδια σήμερα: τα Do’s και Don’ts για το Σάββατο 05.09.2026
![]()
