Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μίλησε για το πως θα αναπληρωθούν οι εμβολιασμοί που ματαιώθηκαν σήμερα λόγω της έντονης κακοκαιρίας
Συγκεκριμένα στον Αθήνα 9.84 είπε ότι πως τα ραντεβού του Παίδων Πεντέλης μετατίθενται για την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας». Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για τις ακριβείς λεπτομέρειες.
Για τους ενήλικες, αυτοί μπορούν να επαναπρογραμματίσουν το ραντεβού τους, εντός δύο ημερών, καθώς υπάρχει διαθεσιμότητα.
Όσον αφορά την πορεία της πανδημίας, σημείωσε: «Τα κρούσματα φαίνεται να μειώνονται. Όμως, οι σκληροί δείκτες δεν έχουν ακόμα σταθεροποιηθεί, επομένως, θα πρέπει να έχουμε συνεχή επιτήρηση και να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μπορέσουμε να βγούμε γρήγορα από αυτό το πανδημικό κύμα».
Δείτε επίσης: ΠΟΥ: «είναι πιθανόν ότι η Ευρώπη πλησιάζει στο τέλος της πανδημίας»
- Σημαντική συμφωνία ΗΠΑ – Σαουδικής Αραβίας για πυρηνική ενέργεια
- Ανακουφίστε τον πόνο στη μέση με τέσσερις απλές ασκήσεις
- Σημαντική συζήτηση στην ολομέλεια για την αναθεώρηση του Συντάγματος
- Ανακούφιση από τη ζέστη: Πτώση θερμοκρασίας και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
- Στρατιωτικές δαπάνες 1,15 τρισ. δολαρίων εγκρίθηκαν από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για το 2027
![]()
