Πριν από λίγο εξήλθε ο Πρωθυπουργός από το Electra Palace και αποχωρεί από την πόλη – Κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο υγειονομικοί και εργαζόμενοι του φώναζαν συνθήματα
Ειδικότερα, κατά την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πλήθος υγειονομικών διαμαρτύρονταν για τις αναστολές και τις απολύσεις που εξήγγειλε το υπουργείο υγείας σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν σχετικά συνθήματα όπως “πάρτε πίσω τις αναστολές”, “παραιτήσου, παραιτήσου” και “πως γίνεται να χωρίζετε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη, σε ψεκασμένους και μη”.
Σημειώνεται πως η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να περάσουν, όπως φαίνεται στο βίντεο του politic.gr.
Τέλος, τονίζεται ότι δεν πραγματοποιήθηκε γεύμα μεταξύ των παρευρισκόμενων καθώς το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ήταν ιδιαίτερα πιεσμένο. Οι υπόλοιποι βουλευτές κανόνιζαν να γευματίσουν σε κοντινό εστιατόριο της περιοχής, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε αυτό καθότι παρακείμενοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα της κυβέρνησης.



Δείτε επίσης: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών και εργαζομένων στην πλατεία Αριστοτέλους (pics & vid)
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους