Ο Ιερέας ήταν αρνητής των εμβολίων και της μάσκας
Νεκρός από κορονοϊό είναι ένας από τους 27 πιστούς οι οποίοι κόλλησαν τον ιό από έναν Ιερέα ο οποίος ενώ γνώριζε ότι είναι θετικός παρόλα αυτά κοινωνούσε τον κόσμο.
Πρόκειται για έναν 79χρονο ο οποίος παλιότερα ήταν Πρόεδρος της Κοινότητας Μυχούς και δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη ζωή αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1 βέβαια, στην εκκλησία είχε βρεθεί η σύζυγός του και όχι ο ίδιος. Η γυναίκα του κόλλησε από τον Ιερέα, και στη συνέχεια ο ιός μεταδόθηκε και στον 79χρονο.
Ο Ιερέας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν ήταν θετικός στο να φορούν οι πιστοί μάσκες, ενώ παρότρυνε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Ο Μητροπολίτης της Μυτιλήνης βέβαια κ.κ. Ιάκωβος, το περασμένο διάστημα είχε πει πως θα τεθούν σε αργία όσοι Ιερείς της Μητροπόλεώς του δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν.
Δείτε επίσης: Παγκόσμια Ημέρα Πνευμονίας: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη λοίμωξη των πνευμόνων
- Η πρώτη νίκη της χρονιάς για τον Ράσελ και τη Mercedes
- Χρονιά αποκαλύψεων το 2027 για την τεχνητή νοημοσύνη;
- Η Μπίλι Άιλις φαίνεται να έχει σχέση με τον Νατ Γουλφ
- Μπάγερν – Ουλμ 82-66: Μεγάλο ξέσπασμα στο τέλος για τους Βαυαρούς
- Ζημιά 10 εκατ. δολαρίων για τη Victoria’s Secret λόγω κυβερνοεπίθεσης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr