Ο δράστης έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης
Τον διαρρήκτη που είχε κλέψει 7.000 από σπίτι στη Μυτιλήνη κατάφερε να εντοπίσει η Αστυνομία αφού έχουν αναγνωριστεί πλέον τα στοιχεία του. Μπορεί οι Αρχές να κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, ο ίδιος όμως δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής το που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή τα χρήματα, με την προανάκριση να συνεχίζεται.
Ο κλέφτης έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, με την κατηγορία που τον βαραίνει να είναι αυτή της διακεκριμένης κλοπής.
Εξιχνίασαν κλοπή από σπίτι στην Εύβοια
Στις 22 Μαρτίου, είχε γίνει μια ληστεία στην Ερέτρια, με τους ληστές να αρπάζουν κοσμήματα και ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό. Ο κλέφτης ήταν αλλοδαπός, και αφού εξιχνιάστηκε η πράξη του, δημιουργήθηκε εις βάρος του δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Δείτε επίσης: Μ. Βαρβιτσιώτης: Μικραίνει το ανάστημα της χώρας μας απέναντι σε απειλές, όποιος δεν ψηφίσει την ελληνογαλλική συμφωνία
- Αναβολή της 10ης Συνόδου της Αμερικής για το 2026 λόγω προκλήσεων στην περιοχή
 - Συνταγή κοτόπουλου με κάστανα και μανιτάρια
 - Οι φαρμακευτικές δαπάνες φτάνουν το 9-20% των συνολικών δαπανών υγείας
 - Έκρηξη σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Στερλίταμακ της Μπασκορτάσταν
 - Έκρηξη σε πετροχημική μονάδα στην Στερλίταμακ της Ρωσίας
 
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
 ![]()
						
  