Για νέο κύμα κακοκαιρίας το Σάββατο με έντονες χιονοπτώσεις κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.
Από το πρωί, η κακοκαιρία Φίλιππος χτυπά την Αττική. Από τη γέφυρα Καλυφτάκη και πάνω, προς τη Λαμία, απαραίτητες πρέπει να είναι οι αλυσίδες ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία σε φορτηγά.
Το μέτωπο της κακοκαιρίας θα έχει εξασθενήσει όσον αφορά την Αττική μέχρι το τέλος της ημέρας ωστόσο, αναμένεται και νέο κύμα, αυτή τη φορά ισχυρότερο, όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του στο twitter ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.
Το σύνθετο μετεώγραμμα για την Αθήνα , μας δίνει πρόσκαιρη ύφεση σήμερα το βράδυ. Οι χιονοπτώσεις της Παρασκευής με μικρότερες εντάσεις, ενώ το Σάββατο μεσημέρι-απόγευμα νέα έξαρση, όπως αποτυπώνεται και στους γενικούς χάρτες @GSCP_GR pic.twitter.com/EKj3ksCpBy
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) March 10, 2022
«Το σύνθετο μετεώγραμμα για την Αθήνα , μας δίνει πρόσκαιρη ύφεση σήμερα το βράδυ. Οι χιονοπτώσεις της Παρασκευής με μικρότερες εντάσεις, ενώ το Σάββατο μεσημέρι-απόγευμα νέα έξαρση, όπως αποτυπώνεται και στους γενικούς χάρτες».
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και άλλοι μετεωρολόγοι όπως ο Σάκης Αρναούτογλου που μιλάει και ο ίδιος για ισχυρά φαινόμενα το Σάββατο.
Όπως τονίζει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, το δεύτερο μισό του Σαββάτου υπάρχουν ενδείξεις για πυκνές χιονοπτώσεις σχεδόν σε όλα τα ανατολικά ηπειρωτικά ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα καθώς και στην Αττική.
Δείτε επίσης: Βρετανικές κυρώσεις σε Ρομάν Αμπράμοβιτς
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα αναλαμβάνει η ίδια την πρωτοβουλία συντεταγμένων κινήσεων στη γεωπολιτική σκακιέρα
- Συλλυπητήριο μήνυμα από τον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση για την απώλεια της Λένας Σαμαρά
- Θοδωρής Κολυδάς: Διαφορές μεταξύ ριπών ανέμου και κλίμακας Μποφόρ
- Συλλυπητήρια από τον Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια της Λένας Σαμαρά
- Συγκλονιστική ανακοίνωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για την απώλεια της Λένας Σαμαρά