Νεκρός βρέθηκε Άραβας χρηματιστής σε ξενοδοχείο της Αθήνας
Ο 44χρονος από το Κάιρο κινούνταν μεταξύ Ελβετίας, Αθηνών και Ντουμπάι και τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με το protothema.gr, διέμενε στην Αθήνα όπου τον επισκέφθηκαν και οι δικοί του άνθρωποι τις ημέρες των εορτών και πριν λίγες ώρες η καμαριέρα του πολυτελους ξενοδοχείου τον βρήκε νεκρό καθώς είχε ημέρες να δώσει σημάδια ζωής.
Στη σουίτα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην παραλιακή βρέθηκαν ποσότητες κοκαίνης, κάνναβης αλλά και χάπια xanax, ενώ αυτο που προκαλεί ερωτηματικά ειναι το γεγονός οτι τις τελευταίες ημέρες είχε προβεί σε αναλήψεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Ο νεκρός χρηματιστής με καταγωγή απο το Κάιρο, ήρθε στην Ελλάδα με ελβετική βίζα, δραστηριοποιούνταν σε Ελβετία και Ντουμπάι ενώ φέρεται να είχε κάνει επενδύσεις και στη χώρα μας.
Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο 40χρονος που αποπλάνησε ανήλικη – Ήταν φίλος της οικογένειάς της
- Επίθεση Χούθι σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο στην Ερυθρά Θάλασσα: Πυρκαγιά και αναστάτωση
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν;
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts των ζωδίων σήμερα για μια επιτυχημένη ημέρα
- Εκρήξεις στο Ιράν: Νέες επιθέσεις από τις ΗΠΑ προκαλούν ανησυχία
- Ενθουσιασμένος ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ για την ένταξή του στον Ολυμπιακό
![]()
