Οι δυο τους λογομάχησαν και ο 50χρονος έβγαλε μαχαίρι
Μετά τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Πολίχνη, άλλο ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε σήμερα, αυτήν τη φορά στη Μενεμένη. Πρόκειται για ένα περιστατικό, όπου ο άνδρας μαχαίρωσε μια γυναίκα αλλά και τον γιο της πριν από λίγο στην οδό Δάφνης 3.
Ο Βούλγαρος με την ομοεθνή του είχαν μια λογομαχία, που είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει το μαχαίρι και να τραυματίσει τόσο αυτήν όσο και τον 20χρονο γιο της.
Η γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο και ο γιος της στην πλάτη. Μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο μάλωσαν οι δυο τους. Να αναφερθεί πως ο δράστης δεν φέρεται να είναι ο σύζυγος του θύματος.
Μετά το συμβάν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στην περιοχή έτσι ώστε να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι ανήλικοι που σημάδευαν περαστικούς στην περιοχή Χαριλάου
- Ζοφερή προοπτική για τους πετρελαϊκούς κολοσσούς: Γιατί χάνουν το τρένο της τεχνητής νοημοσύνης
- Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 2-0: Η επιστροφή στη νίκη των Κόκκινων
- Σημαντική νίκη για τη Μαρσέιγ με 10 παίκτες επί της Οσέρ
- Πανδαισία: Γκολ και κορυφαία στιγμιότυπα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Μπαπέ: Κορυφαίος σκόρερ και η Ρεάλ προετοιμάζεται για το ντέρμπι στο Άνφιλντ
![]()
