Παρά την σοβαρή πνευμονία που τον είχε καταβάλει τον Δεκέμβριο, ο βασιλιάς Κωνσταντινός κατάφερε να ξεπεράσει την νόσο
Εξιτήριο πήρε σήμερα ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος από το νοσοκομείο «Αττικόν».
Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη το περασμένο Σάββατο εσπευσμένα με θετικό μοριακό τεστ κορονοϊού και ήπια συμπτώματα νόσησης από κορονοϊό.
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν επιβαρυμένος από τη σοβαρή πνευμονία για την οποία είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο στο νοσοκομείο «Υγεία ωστόσο ο ίδιος ήταν τριπλά εμβολιασμενος και κατάφερε να περάσει την λοίμωξη με ελαφριά συμπτώματα.
Δείτε επίσης: Κρήτη – Κορονοϊός: “Χάσαμε τη μάνα μας χωρίς κανένα λόγο – Οι λάθος άνθρωποι μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύ πόνο”
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
![]()

