Στην δυτική και την κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Σταδιακή ύφεση από αργά το απόγευμα. Άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
- Η νέα εποχή της περιφερειακής τηλεόρασης: Ιστορική μεταρρύθμιση για διαφάνεια και βιωσιμότητα
- Συλλήψεις και εορταστική ατμόσφαιρα στη διεθνή συνάντηση Hells Angels στο Δρέπανο
- Μάγια Χβαλίνσκα: «Τρεις αξέχαστες εβδομάδες, στοχεύω να γίνω καλύτερη»
- Αναγκαίες αλλαγές για μια Ελλάδα του 2030, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Ανησυχία για τη λειψυδρία: Χαμηλά υδατικά αποθέματα στην Αττική και τα νησιά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

