Στην δυτική και την κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Σταδιακή ύφεση από αργά το απόγευμα. Άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
- Εντυπωσιακή έναρξη διαπραγμάτευσης νέων μετοχών της ElvalHalcor
- Ντουπλάντις: Σίγουρος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μπέρμιγχαμ
- Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος
- Νεκρός ο Γάλλος ατζέντης που σύστηνε γυναίκες στον Τζέφρι Έπσταϊν
- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή: Νέος τερματοφύλακας ο Θοδωρής Καλαμάτας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
