Οι πρωθυπουργοί Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ελλάδας παραχωρούν δηλώσεις μετά τη μίνι «μεσογειακής σύνοδο κορυφής».
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι η ενέργεια και ο συντονισμός μιας ενιαίας θέσης ενόψει του κρίσιμου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα, δήλωσαν την Πέμπτη ιταλικές κυβερνητικές πηγές.
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Pedro Sanchez, θα συναντηθεί με τους ομολόγους του από την Ιταλία, Mario Draghi και την Πορτογαλία, Antonio Costa ενώ ο Έλληνας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω του ότι βρέθηκε θετικός στην COVID-19, επιβεβαίωσαν οι πηγές, όπως μεταδίδει η Euractiv.
Η κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία θα είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη.
Δείτε επίσης:Το στηριζόμενο από τη Ρωσία τηλεοπτικό δίκτυο RT δεν μπορεί να μεταδίδει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Στα νέα της Τετάρτης: Επανυπολογισμός συντάξεων από τον Σεπτέμβριο
- Αλ Χιλάλ: Αποκλεισμός από το Σούπερ Καπ 2026-27 και πρόστιμο λόγω αποχής
- Ανησυχίες για την οικονομία στις ΗΠΑ: Έρχεται πτώση στη Wall Street;
- Στη Λος Άντζελες FC ο Σον με ιστορική μεταγραφή
- Στη… σωστή κατεύθυνση για τα play off η Κλάκσβικ