Μέσα σε κλίμα άγχους ζουν το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία, με την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία να είναι στην κόψη του ξυραφιού.
Συγκεκριμένα ομογενείς μιλώντας στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ τόνισαν ότι οι σημερινοί βομβαρδισμοί αυξάνουν τους φόβους για γενικευμένο πόλεμο
«Φοβάμαι πολύ, όπως και όλοι μας, για να μη γίνει πόλεμος. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Τις τελευταίες μέρες ακούμε συνεχώς εκρήξεις», σημειώνει ομογενής στην Ουκρανία.
«Δεν βλέπουμε καμία όξυνση της κατάστασης εδώ, μόνο στα ΜΜΕ την ακούμε. Σήμερα είναι όλα καλά, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει», υπογραμμίζει από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Νικολάεβνα, Ελληνίδα ομογενής.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 35χρονος για τον ρόλο του στη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων (vid)
- Δημήτρης Κουτσούμπας: Στήριξη στους αγρότες στη Φθιώτιδα
- Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας: Η καταδίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επίθεση στο Σίδνεϊ
- Μαρία Μπακοδήμου: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και οι λόγοι πίσω από αυτήν
- Αναβολή αγώνα Λεβάντε-Βιγιαρεάλ λόγω καιρικών συνθηκών
- Βουλή: Σφοδρές αντιπαραθέσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την αγροτική πολιτική
![]()
