Τις πρώτες κουβέντες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μεταφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον ίδιο να φέρεται να λέει στον εισαγγελέα ότι τα βίντεο τα κατέβασε πριν τρία χρόνια.
«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια», φέρεται να είπε στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.
«Κάποιος τα ανέβασε ξανά, αλλά δεν γνωρίζω ποιος» εμφανίζεται να ισχυρίστηκε ακόμη, ενώ ο εισαγγελέας δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του και του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Νωρίτερα ο δικηγόρος του είχε αναφέρει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι συντετριμμένος και μετανιωμένος για τις πράξεις του για τις οποίες – τόνισε – έχει ζητήσει και συγγνώμη.
Δείτε επίσης: Τέσσερις νεκροί μετανάστες σε ναυάγιο στα Αντικύθηρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού
- Ρήξη τένοντα: Καινοτόμες μέθοδοι για πλήρη αποκατάσταση
- Ο κίνδυνος εξάπλωσης νοσοκομειακών λοιμώξεων από την πλυντηρίων ρούχων στο σπίτι
- Ισπανία: Απίστευτη ιστορία κακοποίησης παιδιών από γονείς σε προάστιο του Οβιέδο
- Κλείσιμο σταθμών Γραμμής 2 του Μετρό λόγω εργασιών εγκατάστασης 5G
- Εθελοντική αιμοδοσία στις 9 Μαΐου από το Bloode και την NBG Pay: Κάντε τη διαφορά