Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση των ομοσπονδιών με το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, όπως ψηφίστηκε με τον τελευταίο νόμο από το ΥΠΑΙΘ.
Προγραμματισμένα για σήμερα στις 18:00 είναι τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στα Προπύλαια στην Αθήνα και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη που διοργανώνονται από την Διδασκαλική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών (ΔΟΕ), την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Η κινητοποίηση κλιμακώνει την αντιπαράθεση των ομοσπονδιών με το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, όπως ψηφίστηκε με τον τελευταίο νόμο από το ΥΠΑΙΘ.
Έρχεται, επίσης, ως απάντηση των εκπαιδευτικών μετά τη χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έκρινε ως παράνομη την απεργία-αποχή που έχουν κηρύξει οι ομοσπονδίες για τη μη εφαρμογή της αξιολόγησης.
Δείτε επίσης: Σοκ στην Πάτρα: 13χρονη ασέλγησε σε 92χρονο και στην συνέχεια τον έκλεψε
- ΟΤ FORUM – Βασίλης Κικίλιας: Η Ελλάδα έχει την ικανότητα να εξελιχθεί σε ενεργειακό κόμβο
- OT FORUM: Η Ελλάδα ως ενεργειακός κόμβος προάγει την ειρήνη και ευημερία στην Ανατολική Ευρώπη
- ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σχέση του με την ακροδεξιά
- Κάμερες στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην τοποθέτησή τους στην Αττική
- Καινοτόμο έργο του Δήμου Νέας Ιωνίας αναδεικνύεται στον διαγωνισμό της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
