Ο κορονοϊός «χτύπησε» για μια ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, εσχάτως, για να εκτιμηθεί η κατάσταση στην ομάδα, διαγνώστηκε νέο θετικό κρούσμα, το οποίο αφορά σε καλαθοσφαιριστή.
Ο παίκτης απομονώθηκε άμεσα, ο «Δικέφαλος», συνολικά, βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ, του ΕΣΑΚΕ.
Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε στο μέγιστο βαθμό, το τελευταίο διάστημα, από τον Covid-19, καθώς μετά το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη, για τη 10η αγωνιστική της Basket League (11/12), μέτρησε 13 άτομα στις τάξεις του (αθλητές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση), τα οποία νόσησαν με κορονοϊό.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Δίνει έμφαση στην τακτική ενόψει Παναιτωλικού
- Σημαντική συνεργασία ανάμεσα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
- Ο Αυγενάκης δηλώνει αθώος και ανεύθυνος στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ισόβια και 12 χρόνια κάθειρξη σε 47χρονο για το φονικό της εν διαστάσει συζύγου του
- Γιατί δεν έχει γίνει πραξικόπημα στην Κίνα;
- Η νίκη του Mamdani: Μια μαχητική πρόσκληση για ένα πιο δίκαιο και δημοκρατικό μέλλον
![]()
