Στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου
Σύγκρουση Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου με αγριογούρουνο σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, στο ύψος του χωριού Ταύρη Σουφλίου
Η σύγκρουση έγινε ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα προς την Αλεξανδρούπολη, με το αγριογούρουνο να πετάγεται ξαφνικά στην εθνική οδό και τον οδηγό του οχήματος να μην προλαβαίνει ν’ αποφύγει το τρακάρισμα με το άτυχο ζώο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ παραμένει άγνωστο αν το αγριογούρουνο σκοτώθηκε από την σύγκρουση. Στο σημείο έφτασε η Τροχαία Αλεξανδρούπολης και επιλήφθηκε του δυστυχήματος, αφού η περιοχή ανήκει στην δικαιοδοσία της.
Το συγκεκριμένο σημείο, όπως και πολλά ακόμα στην καρμανιόλα του περιβόητου κάθετου άξονα του Έβρου είναι απίστευτα σκοτεινό, αν και υπάρχουν κόμβοι (όπως αυτός για την Ταύρη ή για τον Πέπλο) για τα διάφορα χωριά που βρίσκονται πάνω σε αυτόν, αλλά τις περισσότερες φορές τα φώτα δεν λειτουργούν. Ούτε καν και αυτά που είναι δίπλα στα χωριά απ’ όπου περνάει ο δρόμος.
Δείτε επίσης: Συνελήφθη σεσημασμένη σπείρα αλλοδαπών που έκλεψε μηχάνημα έργων στη Φθιώτιδα
- Αναλυτική πρόγνωση καιρού για Μακεδονία και Θράκη
- Ινδονησία: Ολοκλήρωση ερευνών στο σχολείο που κατέρρευσε, 67 θύματα
- Σχολεία: Κραυγή αγωνίας για την έλλειψη σχολικών νοσηλευτών και η αβοήθητη κατάσταση μαθητών με χρόνιες παθήσεις
- Επαναπατρισμός για τους 27 Έλληνες ακτιβιστές για τη Γάζα – Μαζί τους και η Γκρέτα Τούνμπεργκ
- Άννα Πολιτκόφσκαγια: Η δολοφονία της ρωσίδας δημοσιογράφου που αντετίθετο στο καθεστώς Πούτιν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr